De pups hebben allemaal gouden mandjes, daar ben ik blij om. Nu samen een band opbouwen, veel ondernemen, verder socialiseren. De wereld wordt groter, nog meer persoonlijke aandacht, dat is fijn voor ze. De baasjes gaan genieten van hun nieuwe maatje en de pups zijn straks heel hecht aan de nieuwe baas.

Heel veel geluk samen. Geniet ervan!

Ike is naar zijn nieuwe baas gegaan. Hij doet het heel goed.

Dit bericht kwam binnen:

Het is vannacht heel goed gegaan 5 minuten gepiept en alles buiten gedaan slaapt nu bij mij in het kantoor

Hij is dikke vriendjes met mijn jongste zoon zie foto’s.

Yuna is met haar nieuwe baas mee, daar was ook al een Australian Sheperd, dus dat is gezellig.

Zie de smile op het koppie van Yuna 🙂

Amy Sita is naar haar nieuwe baas. Hier een onderonsje met Tess.. Amy was de waker in het nest. Als zij aansloeg gingen alle pups naar binnen en zij kwam weer als eerste naar buiten, de rest volgde, ze gaf aan dat de kust weer veilig was. Dit is een voorbeeld bij het geluid van een rolcontainer die achterin de tuin langskwam, bij de tweede container was het opletten en bij de derde was het ‘gewoon’.

In de ochtend voor vertrek.

En met haar knuffel bij haar nieuwe baas.

Senna is vandaag met haar nieuwe baas meegegaan. Sanne is een lekker bijdehand teefje, ze heeft heel veel energie en was haar grote broers soms de baas. Ze was altijd als eerste bij de deur om naar binnen te komen, een heel aanhankelijk hondje, maar dat zijn alle pups uit het nest wel.

Amber Tess, roepnaam Sansa, smullen en slapen met een knuffel

Eyefi was met zijn nieuwe baas naar het tuincentrum

Ike in het zonnetje. Ike is de zekere reu, geen poespas, hij staat stevig op zijn pootjes. Ook hij is een knuffelaar, zo lief.

Ike met zijn broer Mexx

Hij ligt lekker tegen zijn broer aan te slapen. Twee zekere reutjes bij elkaar.

Leuk de berichten, dit is het bericht van de 1e dag van Eyefi bij de nieuwe baas:

Het gaat heel goed! Toen we thuis waren ging ze eigenlijk direct in haar bench liggen. Daar heeft ze ruim 2 uur gelegen een beetje rond te kijken. Toen ze eenmaal uit haar bench kwam werd ze gelijk vrijer. Op dit moment rent ze vrolijk door het hele huis. De nacht is erg goed gegaan. Ze heeft wel 10 minuutjes gejankt, maar toen we even naar haar toe waren gegaan en met haar geknuffeld hadden was alles goed en is ze zonder te janken netjes de nacht doorgekomen. Ze plast en poept netjes buiten en geeft vrij duidelijk aan wanneer ze moet, erg fijn!! We gaan straks even met haar naar het winkelcentrum om geitenmelk en rijstebloem te halen, kijken hoe dat gaat.

De bazin van Doeyes had een mooie, heerlijke taart gebakken en daar hebben we van gesmuld. Zo mooi en lief van haar.

Oei, Bowie moet even wennen aan een andere hond

Lief he?

Het is stil geworden in huis, er zijn nog 5 pups… 🙂 Moeder Tess kan nu rustig tussen de pups liggen, er springen niet direct 11 pups op haar af. Mara geniet van de pups en speelt er lief mee. Het wordt nog een hele leuke tijd.

%d bloggers liken dit: