8 weken en de pups zijn al aan het uitvliegen…

De pups hebben allemaal gouden mandjes, daar ben ik blij om. Nu samen een band opbouwen, veel ondernemen, verder socialiseren. De wereld wordt groter, nog meer persoonlijke aandacht, dat is fijn voor ze. De baasjes gaan genieten van hun nieuwe maatje en de pups zijn straks heel hecht aan de nieuwe baas.

Heel veel geluk samen. Geniet ervan!

Ike is naar zijn nieuwe baas gegaan. Hij doet het heel goed.

Dit bericht kwam binnen:

Het is vannacht heel  goed gegaan 5 minuten gepiept en alles buiten gedaan slaapt nu bij mij in het kantoor

Hij is dikke vriendjes met mijn jongste zoon zie foto’s.

Yuna is met haar nieuwe baas mee, daar was ook al een Australian Shepherd, dus dat is gezellig.

Zie de smile op het koppie van Yuna 🙂

Amy Sita is naar haar nieuwe baas. Hier een onderonsje met Tess.. Amy was de waker in het nest. Als zij aansloeg gingen alle pups naar binnen en zij kwam weer als eerste naar buiten, de rest volgde, ze gaf aan dat de kust weer veilig was. Dit is een voorbeeld bij het geluid van een rolcontainer die achterin de tuin langskwam, bij de tweede container was het opletten en bij de derde was het ‘gewoon’.

Senna is vandaag met haar nieuwe baas meegegaan. Sanne is een lekker bijdehand teefje, ze heeft heel veel energie en was haar grote broers soms de baas. Ze was altijd als eerste bij de deur om naar binnen te komen, een heel aanhankelijk hondje, maar dat zijn alle pups uit het nest wel.

Leuk de berichten, dit is het bericht van de 1e dag van Eyefi bij de nieuwe baas:

Het gaat heel goed! Toen we thuis waren ging ze eigenlijk direct in haar bench liggen. Daar heeft ze ruim 2 uur gelegen een beetje rond te kijken. Toen ze eenmaal uit haar bench kwam werd ze gelijk vrijer. Op dit moment rent ze vrolijk door het hele huis. De nacht is erg goed gegaan. Ze heeft wel 10 minuutjes gejankt, maar toen we even naar haar toe waren gegaan en met haar geknuffeld hadden was alles goed en is ze zonder te janken netjes de nacht doorgekomen. Ze plast en poept netjes buiten en geeft vrij duidelijk aan wanneer ze moet, erg fijn!! We gaan straks even met haar naar het winkelcentrum om geitenmelk en rijstebloem te halen, kijken hoe dat gaat.

De bazin van Doeyes had een mooie, heerlijke taart gebakken en daar hebben we van gesmuld. Zo mooi en lief van haar.

Het is stil geworden in huis, er zijn nog 5 pups… :), moeder Tess kan nu rustig tussen de pups liggen, er springen niet direct 11 pups op haar af. Mara geniet van de pups en speelt er lief mee. Het wordt nog een hele leuke tijd.

5 reacties

 1. sunny flame red avatar
  sunny flame red

  Kom je weer een beetje aan jezelf toe. Het is een prachtig nest! Hou je zelf nog1?

 2. Kennel Quadrupes avatar

  Er zijn hier nog 5 pups, één ga ik zelf houden en aan het einde van de maand gaat de laatste naar een nieuwe baas. Het is stil in huis :). Ze zijn zo goed als/of zindelijk. Dat vind ik wel een sport. We gaan er deze week lekker op uit met het span.

 3. Sjannes avatar

  Kijk je uit voor het lege nest syndroom?

  1. Kennel Quadrupes avatar

   Inmiddels zijn toch alle pups naar nieuwe eigenaren. Ik heb een tijd overwogen om een pup bij te houden, maar dat toch niet gedaan. Nu 6 dagen nadat de laatste pup wegging begin ik er een beetje aan te wennen…

 4. Kennel Quadrupes avatar

  ik ben er bang voor, maar voorlopig zijn er nog 5 pups, morgen 3 en na het weekend nog 2 pups. dan heb ik even tijd om af te kicken… 🙂