Na de dierenarts op naar de supermarkt, de dierenartsassistente ging mee

Om te socialiseren zijn de pups meegegaan naar een winkelcentrum, waar ook een supermarkt bij is. Wat een ervaring voor ze. Heel veel mensen kwamen kijken we gingen nog even langs de draaimolen. Er werden heel veel leuke opmerkingen gemaakt: ach wat schattig, dat is mooi om te zien, wat goed voor ze, zijn ze te koop, wat zijn het voor hondjes, mogen we even aaien, die vind ik de leukste, ze zijn allemaal mooi, zijn die van één moeder enz… De dierenartsassistente ging ook mee, zij heeft straks ook een pup uit het nest. We maakten foto’s en filmpjes (nog even kijken hoe ik de filmpjes kan plaatsen, want dat lukt nog even niet). Hier de impressie van drie wagentjes pups van 6 weken, bij de supermarkt die op de kleintjes let:

11 reacties

 1. paula Mak avatar
  paula Mak

  Wat een geweldige ervaring , en zo leuk om mee te maken , Alle pupjes genoten van de aandacht en vonden alles leuk . En wat zijn ze stoer vonden niks engs of vreemd . Complimenten hoe jij ondanks de grote van het nest er voor zorgt dat alle pups goed gesocialiseerd worden , Toen ik een jaar geleden Ineke en Tess ontmoeten bij de dierenarts wist ik al dat Tess een geweldige hond was en dat mijn volgende pup een pup van Tess zou zijn . Het is dan ook een hele bijzondere ervaring om de dekking van Tess en het groot zien worden van de pups op de voet te volgen

  1. Kennel Quadrupes avatar

   Dank je voor je leuke reactie
   Ik ben zo af en toe nog aan het nagenieten.

 2. Christa Jansen-Smit avatar
  Christa Jansen-Smit

  Hahahaha geweldig.

  Groetjes Christa Jansen-Smit

 3. Marcella Achterberg avatar
  Marcella Achterberg

  Wat ontzettend leuk om te zien! Wat een onderneming! Ik kan me voorstellen dat jullie veel bekijks hadden.

  Groetjes, Marcella

  1. Kennel Quadrupes avatar

   Het was zo leuk Marcella, we zouden het in etappes doen, maar toen we met 2 wagentjes pups stonden zijn we het 3e karretje gaan ‘vullen’ met pups. Zo ontzettend leuk!

 4. Judith avatar
  Judith

  Wat is het een plezier om de verhalen en de foto’s te volgen, leuk hoor!! Het zijn stuk voor stuk prachtige pups geworden en qua karakter zullen het ook zeer zeker leukerds worden!! Goede basis, super mama maar bovenal de pleegouders die ze op sleeptouw nemen ter socialisatie etc om te zorgen dat ze ook de juiste start v hun jonge leventje krijgen! Geniet er nog maar even van, straks is het weer stil(ler) in huis?. Groetjes vanuit winkel.

 5. Kennel Quadrupes avatar

  Dank je wel Judith. Leuk dat je van de foto’s en verhaaltjes geniet. Het zijn allemaal leuke vrije pups, dat is mooi om te zien. Nog even en dan vliegen ze uit, dus het is nog zoveel mogelijk genieten van het span. Straks wordt het zeker stil(ler), maar dan kunnen we weer naar het IJsselmeer, bos enz. dat doen we nu niet, maar daar staat heel veel plezier tegenover.
  Hartelijke groet uit Ilpendam

 6. sunny flame red avatar
  sunny flame red

  Wat een leuke foto`s weer! Geniet nog even!

 7. Kennel Quadrupes avatar

  dank je wel. ja,
  met volle teugen :).

 8. Jan brouwer avatar
  Jan brouwer

  Mooie actie Ineke. Je had vast geen bonus kaart nodig

  1. Kennel Quadrupes avatar

   Haha, we kregen extra punten ;). Het was zo leuk om te doen. Goed voor de pups, ze zijn heel vrij. Vrijdag zijn er twee mee geweest naar een groot winkelcentrum. In de lift, op de roltrap, wij koffiedrinken, kinderen kwamen even knuffelen, ze vonden het prachtig. Toen weer via roltrap en lift naar de auto. Morgen naar het MCD voor een oog test, ook een hele ervaring.