Benja Tess Quadrupes

Benja Tess, het 1e teefje, ze is natuurlijk vernoemd naar haar moeder.

Een mooie Red Tricolor pup, die ook voor mij vanaf het begin zorgeloos is, want met een groot aantal pups is het wegen, laten drinken bij de moeder, weer wegen en kijken wie de keer daarop als 1e bij Tess mag drinken. Zij is een actieve pup, zoekt haar plek, ze komt wel bij haar voeding en zoekt altijd een fijne plek in de werpkist en ze ligt dan lekker te slapen waarbij ik haar geluidjes hoor maken.  Zo grappig.

De pups zijn heel wat keren op de weegschaal geweest, maar ze groeien zo goed dat ik dat nu nog één keer per dag doe. Natuurlijk ben ik blij dat ze het zo goed doen.

Tess is een super lieve, zorgzame moeder. Steeds verbaast het me weer wat een instinct hebben ze toch. Al met al is het mooi om de ontwikkeling van het nest te zien en ook het gedrag van Tess verandert. Ze ziet dat het goed gaat, neemt wat vaker iets afstand, maar is er snel bij als ze iets hoort. Bevalt iets haar niet, of wil ze iets voor elkaar krijgen, dan weet ze het mij wel duidelijk te maken. Machtig mooi!

2 reacties

 1. Wies van Bemmel avatar
  Wies van Bemmel

  Wat een feest weer, al die foto’s! Wat gebeurt er veel in een week. Prachtig om te zien. En wat maak je er een werk van Ineke, met die geweldige fotoseries en opmerkingen erbij. Heel fijn. Zo mooi om wekelijks de ontwikkelingen te kunnen volgen. Ik kijk er zo naar uit om alle pups, maar vooral Benja natuurlijk, te komen zien.

  1. Quadrupes Landseers en Australian Shepherds avatar
   Quadrupes Landseers en Australian Shepherds

   Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten. En Benja laat zich graag knuffelen 🙂