De pups zijn bij de dierenarts geweest

Gisteren zijn we bij de dierenarts geweest. Een onderzoek, de vaccinatieprik enz, ze zijn allemaal gezond. Altijd fijn om te horen.

Ook hebben we een supermarkt bezocht, natuurlijk veel belangstelling en wat een indrukken allemaal.

Ik heb foto’s gemaakt, maar de komende dagen een erg vol programma. Als het even lukt zal ik enkele foto’s uitzoeken en plaatsen.

3 reacties

 1. Wies van Bemmel avatar
  Wies van Bemmel

  Fijn dat ze allemaal gezond zijn! En wat een bekijks zal t zijn geweest, al die pups in een winkelwagentje!

 2. Quadrupes Landseers en Australian Shepherds avatar
  Quadrupes Landseers en Australian Shepherds

  De dierenarts vindt het een prachtig nest. Leuk om te zien dat de arts en assistentes ook genieten om ze te zien. De pups konden een tijdje uitrusten en toen naar de supermarkt. Zeker veel bekijks en de pups hadden veel belangstelling wat er allemaal gebeurde. De benches staan klaar, we gaan nog een paar keer op pad. Ook zo af en toe een pup alleen mee, de eerste stappen om op eigen pootjes te staan. Vanaf het begin haalde ik de pups om de beurt even los uit het nest, even alleen aandacht. De benches zet ik al neer, ze wennen er al aan, gaan er lekker in liggen slapen. Nu gaat de tijd zo snel, ze zijn 6 april 8 weken, dan begint het uitvliegen. Pff…, goed, maar ook moeilijk, maar ze krijgen gouden mandjes.

 3. Cathrien avatar

  Wat zal dat leuk geweest zijn zo met de pups op stap naar de supermarkt. Spannende tijden voor ze, al die nieuwe indrukken. En fijn dat ze allemaal gezond zijn natuurlijk! ?