De pups zijn twee weken!

De oogjes gaan open, ze groeien goed en natuurlijk hoort bij twee weken ook nieuwe foto’s, op dit moment had ik nog geen tijd deze uit te zoeken, maar die komen eraan.

Vandaag nog de Engelse fokster van Tess gesproken en ik kreeg nog te horen dat opa Franklin winnaar bij de Cruft was en ook de moeder van Tess bij de Cruft in de prijzen viel.

Beiden natuurlijk ook prachtige honden, ik heb een betere foto gevraagd, in het begin van de blog staat Tess met haar moeder op de foto, maar de foto heeft te lage resolutie en is niet groter dan een postzegel.

De trotse fokster leeft nu mee met zowel het 1e als 2e nest van Tess, ze adviseert, dat is zo leuk en prachtig de kennis die de fokster heeft. Natuurlijk is ze trots!

Maar  zaterdag was hier een trieste dag, een pup werd ziek, nog naar de spoedkliniek geweest, maar het mocht niet baten, hij is overleden. Waarschijnlijk is melk uit het  maag/darmkanaal, via de slokdarm, in zijn longen terecht gekomen. Het is gissen, maar daar lijkt het op. Zo triest en zo jammer, maar helaas het is gebeurd…., slik…

Nu gaat Tess met 10 prachtige pups verder.

De pups veranderen, mooi om te zien, binnenkort staan ze weer op de blog.

2 reacties

  1. Wies van Bemmel avatar
    Wies van Bemmel

    Zo sneu van het kleine jongetje. Fijn dat het met Tess en de rest goed gaat. Ben benieuwd naar 10 paar oogjes. Sterkte met al het werk, Ineke

  2. Cathrien avatar

    Ach wat sneu…. ze zijn natuurlijk ook nog best kwetsbaar als ze zo klein zijn. Veel succes met rest van de bengels en met Tess, we zijn erg benieuwd naar nieuwe foto’s ? En ook van de voorouders, altijd erg leuk om te zien.